Du er her

Erhvervsforum skifter formand

Dato: 18. august 2015
Center manager Jeanette Amdal fra Ringsted Outlet er valgt til ny formand for Ringsted Erhvervsforum. Skiftet skyldes, at Karsten Pedersen fra Nordea har skiftet job internt i Nordea

Ringsted Erhvervsforum har fået ny formand. Det skete på bestyrelsens møde torsdag den 13. august 2015. Den hidtidige formand Karsten Pedersen har valgt at stoppe i bestyrelsen pga. jobskifte internt i Nordea, hvor han får flere rejsedage som ny landbrugsdirektør med ansvar for det sydjyske område samt Fyn og Sjælland. Bestyrelsen valgte den hidtidige næstformand Jeanette Amdal, der er center manager i Ringsted Outlet, som ny formand.

”Karsten Pedersen har gjort en rigtig stor indsats for at sætte yderligere retning på Erhvervsforums arbejde og med at indgå i en rigtig konstruktiv dialog med Ringsted Kommune om erhvervslivets udviklingsmuligheder. Det er vi ham meget taknemmelige for, og vi havde glædet os til at se Karsten stå i spidsen for REF længe endnu, men vi har selvfølgelig også forståelse for hans beslutning”, siger den nye REF-formand Jeanette Amdal.

Under Karsten Pedersens ledelse har REF arbejdet på at skærpe indsatsen over for medlemmerne, og en ny strategi er på vej til at blive rullet ud. Og det arbejde vil fortsætte, siger den nye formand Jeanette Amdal:

”Vi har fået lagt nogle spor for, hvordan vi gerne ser erhvervsudviklingen. Det handler både om erhvervsområderne, om markedsføringen af Ringsted som erhvervskommune og om samarbejdet mellem virksomheder, kommune og uddannelsesinstitutioner. Det arbejde vil vi som samlet bestyrelse fortsætte”, slutter Jeanette Amdal.

Sidst opdateret

12.04.2016