Du er her

Nordeas Erhvervspris uddelt ved generalforsamlingen

Dato: 30. marts 2015
Stort fremmøde til Ringsted Erhvervsforums Generalforsamling og uddeling af Nordeas Erhvervspris.
  • Anders Sørensen modtager Nordeas Erhvervspris 2014 af Ingolf Stenstrup Larsen

    Anders Sørensen modtager Nordeas Erhvervspris 2014 af Ingolf Stenstrup Larsen

Ringsteds erhvervsliv vær pænt repræsenteret, da Ringsted Erhvervsforums årlige generalforsamling blev afholdt i onsdags. Godt 90 personer deltog i arrangementet.

Aftenen bød indledningsvist på foredrag med Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen, der blandt andet talte om regeringens vækstplan, landbrugets rammevilkår og om, hvor væsentligt det er at detailhandlen sætter fokus på e-handel.

Foredraget blev fulgt op med ivrig spørgelyst fra de fremmødte.

Efter foredraget fortsatte aftenen med uddelingen af Nordeas Erhvervspris. Prisen gives til en virksomhed, som har en særlig gavnlig effekt for lokalområdet og som styrker egnens beskæftigelse. De nominerede i år var henholdsvis HBN Teknik, WeCare4U og Ringsted Festival.

I sidste ende var det Ringsted Festival, der løb med prisen. En rørt direktør Anders Sørensen fik overrakt blomster og et maleri, malet af den lokale kunstner Carin Larsen fra Jystrup.

Efter prisoverrækkelsen tog man hul på den egentlige generalforsamling, og formand Karsten Pedersen (Nordea) fortalte i sin beretning om det gode arbejde i Ringsted Erhvervsforum det forgangne år, men også om de indsatsområder, der vil præge arbejdet det kommende år.

Aftenen blev rundet af med fælles spisning og netværk.

Sidst opdateret

11.05.2015