Du er her

Vær med i nyt Netværk om Bæredygtig Forretningsudvikling for virksomheder

Ringsted Erhvervsforum sætter FN’s Verdensmål på dagsordenen med nyt Netværk for Bæredygtig Forretningsudvikling for virksomheder.

Hvordan kan man som virksomhed arbejde strategisk og praktisk med verdensmål, bæredygtighed eller cirkulær økonomi? Hvad er udfordringerne, forretningsmulighederne og samarbejdsmulighederne? Og hvordan kan arbejdet skabe et stærkere brand over for kunder og medarbejdere? Det er nogle af de vigtige spørgsmål, der sættes fokus på i det nye Netværk for Bæredygtig Forretningsudvikling - Ringsted.

Formålet med netværket er at skabe et lokalt forum for vidensdeling og inspiration. Ringsted Erhvervsforum står bag initiativet, og Annette Kjølby, der driver virksomheden Kjølby Consulting & Coaching, faciliterer netværket.

”FN’s Verdensmål sætter en vigtig dagsorden, som vil få stigende betydning for alle typer af virksomheder. I Ringsted Erhvervsforum vil vi gerne være med til at gøre indsatsen konkret og håndgribelig, og vi er glade for, at Annette Kjølby har grebet bolden og tilbudt at sætte sig i spidsen for et nyt lokalt netværk. Annette er både en lokal ildsjæl og en kapacitet i forhold til at tænke bæredygtighed ind i forretningen og organisationen,” fortæller formand for Ringsted Erhvervsforum Jeanette Amdal.

Netværket skydes i gang med et opstartsmøde den 3. marts 2020, hvor alle interesserede virksomheder opfordres til at møde op på Den Kreative Matrikel, Garnisonen 38, 4100 Ringsted kl. 8.00 – 10.15.

”I min egen virksomhed og i mit frivillige arbejde er min drivkraft at skabe en positiv forskel i verden. Jeg er sikker på, at vi i netværket kan inspirere hinanden til, hvordan vi hver især kan arbejde med bæredygtighed og verdensmålene. FN’s Verdensmål kan lyde abstrakte og fjernt fra vores hverdag, men sådan behøver det ikke at være. Det handler om at gøre det konkret ift. den enkelte virksomhed og se på mulighederne og udfordringerne. Der er nogle omkostninger, men omstillingen kan også være en god forretning og nødvendig for konkurrenceevnen og for at kunne tiltrække og fastholde fremtidens medarbejdere – især de unge”, forklarer Annette Kjølby.

Netværket er åbent for alle medlemmer af Ringsted Erhvervsforum, og der lægges op til at mødes ca. 4 gange om året.

Tilmelding

Tilmeld dig opstartsmødet her 

Hvis du er interesseret i at deltage i netværket, men ikke kan deltage i opstartsmødet er du velkommen til at kontakte sekretariatet for Ringsted Erhvervsforum på erhvervsforum@ringsted.dk eller tlf. 57 62 82 00.

Sidst opdateret

26.03.2020